Rooster Delen - Direct via PDF en Excel met Bedrijfsrooster

Een rooster delen lijkt zo eenvoudig maar leidt bij veel bedrijven tot onhandige situaties. Papiertjes aan de muur, een zee aan Excel bestandjes in de mail en werknemers die alsnog met verzoeken komen. U blijft als werkgever bezig met het rooster en er zijn altijd werknemers die u verzoeken het rooster nogmaals te delen.

mijn_beschikbaarheid_11_icon_150x100
zomer_2014_rooster_delen_130_icon_150x100
administratie_urenregistratie_6_icon_150x100
rooster_weergave_31_icon_150x100

Bedrijfsrooster biedt de oplossing voor het samenstellen van een overzichtelijk en actueel rooster, dat vervolgens heel intuïtief gedeeld kan worden met personeelsleden en andere partijen. Bovendien wordt het rooster altijd gedeeld in de online omgeving van Bedrijfsrooster en is dat overal te benaderen, door werkgevers en werknemers.

Effectief online uw rooster delen

Wanneer u als werkgever het rooster deelt met personeelsleden door een Excel bestand per e-mail te verspreiden levert dat geheid problemen op. Werknemers die het rooster niet kunnen inzien, aangepaste versies die nagemaild moeten worden, etc. Waarom bestaat er geen centrale bron die altijd actueel is? Die hangt bij uw bedrijf aan de muur?

Online het rooster delen met de software van Bedrijfsrooster lost alle problemen op. Het rooster is altijd actueel en overal te benaderen, vanaf PC, tablet en mobiele telefoon. Aangezien personeelsleden over een eigen Bedrijfsrooster account beschikken kunnen zij zelfstandig informatie opzoeken en wijzigingen doorgeven.

Het online rooster exporteren en daarna delen

Wilt u liever gebruikmaken van een papieren versie van het rooster of het rooster digitaal opslaan in uw administratie? Dat kan. U heeft in de online omgeving van Bedrijfsrooster de mogelijkheid iedere weergave van het rooster met enkele klikken te exporteren of te e-mailen naar diverse ontvangers.

Bedrijfsrooster exporteren en delen functionaliteit

Alle ingeroosterde uren en overige functionaliteiten zoals personeelsplanning en urenregistratie zijn vanuit Bedrijfsrooster eenvoudig te exporteren en delen met personeelsleden en andere partijen.

Bedrijfsrooster exporteer en deel functionaliteit houdt in:

  • Iedere weergave met enkele klikken exporteren en delen
  • Exporteren naar PDF, Excel, Word en applicaties van derden
  • Roosters voor het gehele bedrijf, per afdeling of werknemer
  • Delen met personeelsleden en afdelingsmanagers
  • Altijd actueel en online te raadplegen, via PC, tablet en telefoon
  • Alle wijzigingen altijd bekend bij alle betrokken partijen

Ook in situaties waarin een historische versie van het rooster nagekeken moet worden biedt Bedrijfsrooster de uitkomst. Met een enkele klik geeft u het rooster van de vorige maand weer, tot aan het begin van uw gebruik van het rooster programma van Bedrijfsrooster. U hoeft dus niet uw eigen administratie te doorzoeken en personeelsleden kunnen zelfstandig gehoor geven aan hun verzoeken.

Probeer de software en ervaar het gemak van delen via Bedrijfsrooster

Wij zijn ervan overtuigd dat naast de personeelsplanningrooster maken en urenregistratie van Bedrijfsrooster juist de exporteer en deel functionaliteit het verschil maken ten opzichte van uw huidige werkwijze. Probeer daarom twee maanden lang Bedrijfsrooster volledig gratis en vrijblijvend uit en ervaar het gemak, samen met uw personeelsleden.

Gratis en vrijblijvend een rooster account maken