Ploegenrooster - Bedrijfsrooster

Of het nou in de productie, de zorg of een andere branche is, een ploegenrooster maken hoeft niet veel tijd te kosten. In Excel roosteren en communiceren via whatsapp of de mail is gewoon tijdrovend en dit kan veel sneller en efficiënter. De ploegenroosters van Bedrijfsrooster zijn eenvoudig in te richten en met letterlijk twee klikken uitgerold.

Voordelen van een ploegenrooster

Een ploegenrooster van Bedrijfsrooster heeft veel voordelen die het leven van de planner makkelijk maken.

  • Eenvoud en voorspelbaarheid!
  • Wisselende weekend diensten automatisch inplannen.
  • Onderbezetting eenvoudig inzichtelijk.
  • ORT regels van te voren in te stellen en worden automatisch berekend.
  • Ochtend-, dag- en nachtdiensten wisselen elkaar perfect af.
  • Competenties van medewerkers worden meegenomen in de opzet van de planning.
  • Verlof saldo wordt automatisch en op de minuut uitgerekend.

Maak nu gratis en vrijblijvend snel en eenvoudig een ploegenrooster

Inrichting & Beschikbaarheid

Een ploegenrooster wordt als een arbeidspatroon in het personeelsdossier ingeregeld. Zo heeft in feite iedereen een persoonlijk rooster wat perfect aansluit bij de rest van de organisatie. Dagen, uren, pauze, afdeling, etc. leg je allemaal vast in het arbeidspatroon. Zodra iemand verlof aanvraagt kan het systeem ook automatisch berekenen hoeveel uren verlof hiervoor ingezet moeten worden. Ook voor onregelmatige weekenden!

Planning

Een ploegenrooster is uitgerold in een handomdraai. Met Bedrijfsrooster is de planning met 2 klikken uitgerold. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met verlof en verzuim. Zodoende is in één oogopslag duidelijk waar de uitdagingen en onderbezetting in de planning zitten.

Urenregistratie

Met veel personeel en wisselende diensttijden is het een heel gedoe om de uren te registreren en bij te houden. Bedrijfsrooster maakt het heel eenvoudig om de uren te registreren. Met de prikklokken van Datafox is in- en uitklokken nog nooit zo eenvoudig geweest en de uren zijn gelijk gekoppeld aan de planning zoals die is uitgerold. Snel, eenvoudig en overzichtelijk!

Verloning

Met de uitgebreide rekenregels en CAO mogelijkheden van Bedrijfsrooster, zijn het narekenen van ORT en ATW verleden tijd. Door de regels één keer in te stellen worden alle uren van de verschillende ploegenroosters op de juiste manier verwerkt. En door te koppelen met salarisadministratie software is het maken van de loonstroken nog nooit zo makkelijk geweest.

Bedrijfsrooster

Wij helpen je graag met het inrichten van jullie ploegenrooster en om jullie nog beter van dienst te zijn geven we graag een demo. Met een demo laten we in zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn en lopen we samen door de instellingen. Zo heb je de ideale vliegende start.

Start nu je gratis demo