Bespaar enorm veel tijd en maak personeel blij met de beste personeelsplanning software

Personeelsplanning

Beschikbaarheid, verlof en verzuim, alle uren centraal in de #1 personeelsplanning software. Beheer roosters en arbeidspatronen en krijg handige tips, voorspellingen en signalen. Plan eenvoudig de meest geschikte medewerkers in, of laat Autopilot het voor je regelen.

Super software voor teams & organisaties.

START DE DEMO       PROBEER NU GRATIS

Urenregistratie

Online personeelsdossier met urenregistratie op basis van een vooraf ingepland rooster, tijdregistratie door werknemers via de Bedrijfsrooster app, met fysieke tag of vingerscan. Werkbriefjes? Verleden tijd. PDF en Excel rapportages downloaden of via koppelingen exporteren.

Alles digitaal, geen fouten meer, overal actueel.

START DE DEMO       PROBEER NU GRATIS

Autopilot

Besteed werk uit, laat Bedrijfsrooster automatiseren. Beschikbaarheid inventariseren bij personeel, diensten inroosteren of toeslagen, overuren en verlofstanden uitrekenen... het gaat automatisch. Is je expertise nodig? Dan sturen we een handige notificatie.

Slimmer werken, meer ruimte voor kwaliteit.

START DE DEMO       PROBEER NU GRATIS

Zelfsturing

Stimuleer personeel informatie aan te leveren, geef ze inzicht in hun uren en verbeter de interactie onderling. Je houdt met Bedrijfsrooster volledig overzicht en kunt dankzij de Toverstaf in een klik bulkacties uitvoeren op het rooster en de administraties.

En het wordt alleen maar beter.

START DE DEMO       PROBEER NU GRATIS