Next Generation HR & WFM Automation

14 april 2017 13:56   //   Bedrijfsrooster


Nieuws artikel
 

Next Generation HR & WFM Automation: met een knipoog naar het Engels informeren wij u over toonaangevende updates aan de app en software van Bedrijfsrooster en de koers voor de aankomende tijd. Veel nieuws, bovendien staat onze agenda vol met gave features voor u en uw personeel. U leest in dit bericht alle belangrijke informatie.

Onderwerpen toegelicht in dit bericht

 • Automatisch roosteren via Toverstaf
 • Automatisch verzuim vervanging
 • Dienstenplaats voor vraag en aanbod
 • Bezoeker, notificaties voor jou
 • Engelse vertaling, Duits op komst
 • Bestandsopslag, ook in uw eigen cloud
 • Urenregistratie invoer mogelijkheden
 • Teamleider rol voor locatie admin 
 • Publiceren per vestiging of locatie
 • 7 wekelijks ploegenrooster
 • Rekenregels en CAO's steeds beter
 • Koppelingen voor HR en CRM
 • En verder: uw bedrijf en personeel

Automatisch roosteren via Toverstaf
Gaatje in het rooster? Geen probleem, via nieuwe opties onder de Toverstaf roostert Bedrijfsrooster de meest geschikte werknemers in op openstaande diensten. Dus niet meer klikken, kijken, en nog meer klikken, om na 30 kliks te ontdekken dat u beter andersom had kunnen plannen. Via unieke algoritmes berekent Bedrijfsrooster binnen enkele seconden voor 100+ personen de meest ideale weekplanning en zet daarvoor het rooster voor u klaar. 

Automatisch verzuim vervanging
U kunt werknemers nu de mogelijkheid bieden zelf verzuim te melden. Via de app is dit snel geregeld en als u wilt, roostert Bedrijfsrooster de persoon op korte termijn uit en biedt die diensten via een directe notificatie aan bij collega's die geschikt en beschikbaar zijn. Zij kunnen vervolgens, natuurlijk ook via de app, direct inschrijven en automatisch ingeroosterd worden.

Dienstenplaats voor vraag en aanbod
In combinatie met de nieuwe verzuim functionaliteit worden de wisseldiensten en inschrijvingdiensten samengevoegd weergegeven op de nieuwe pagina Dienstenplaats. Werknemers vinden daar een verbeterd overzicht van al het aanbod van diensten en kunnen zelf, makkelijker, wissels regelen en inschrijven op diensten. Managers krijgen op de Dienstenplaats meer controle en overzicht en kunnen sneller handelen.

Bezoeker, notificaties voor jou
Push notificaties zijn meer persoonlijk gemaakt, niet alleen omdat daardoor de response bewezen hoger is. Maar tevens omdat Bedrijfsrooster, ook op verzoek van u, steeds vaker en sneller notificaties stuurt en dat wel een beetje leuk wilt houden. In de Dienst popup vindt een manager nu mogelijkheid de dienst zelf direct extra onder de aandacht te brengen. Verder wordt in de managemanet rapportage 's ochtends per e-mail meer informatie gegeven indien beschikbaar.

Engelse vertaling, Duits op komst
Ok, onze naam zal het waarschijnlijk nooit heel goed gaan doen via telefonische verkoop in het Engels. Maar op verzoek van diverse klanten is Bedrijfsrooster vertaald naar de meest gesproken taal op internet. Grote kans dat een van uw collega's daar ook de voorkeur aan geeft. In samenwerking met enkele beta gebruikers lanceren we na het paasweekend de Engelse taal voor medewerkers en zal Duits snel volgen. Indien u interesse heeft in een andere taal vernemen we dat graag. 

Bestandsopslag, ook in uw eigen cloud
Declaraties, instructies, werkbonnen, belangrijke documenten... u kunt ze allemaal als bijlage toevoegen aan diensten en werknemer dossiers. Door de grote groei aan benodigde opslagruimte daarvoor is gekozen om deze bestanden onder de brengen in de cloud van Google Europa. Minstens net zo veilig, continue backups en ongelimiteerd schaalbaar, klaar voor de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een persoonlijk cloudopslag? Vraag naar een voorstel op maat.

Urenregistratie invoer mogelijkheden
Werknemers kunnen meer keuzes maken bij het registreren van uren. Toekennen van functieprofiel en/of locatie met betrekking tot de uren heeft tot gevolg dat daarmee specifieke toeslagregels of kostenplaatsen kunnen gaan gelden op die dienst. Via nieuwe instellingen bepaalt u welke mogelijkheid de werknemer krijgt en de contractmodellen en rekenregels werken daar naadloos mee samen.

Teamleider rol voor locatie admin
Teams hebben een nieuwe rol gekregen, zodat naast teamleden en team managers ook een beheerder aangesteld kan worden. Dankzij enkele nieuwe instellingen, kunt u de teamgebonden locaties activeren en daarmee de Bedrijfsrooster omgeving en administratieve handelingen beperken tot teams en hun management.

Publiceren per vestiging of locatie
Even de tijd nemen voor het registreren van uren, controleren van gemaakte wijzigingen en wellicht nog specifieke verlof situaties doornemen en inplannen, zonder direct het personeel daarvan op de hoogte te brengen. Ook dat is nu mogelijk per specifiek locatie rooster, door het publiceren tijdelijk uit te schakelen.

7 wekelijks ploegenrooster
Wie de zondagdienst draait of welke ploeg deze week de avonden draait is nooit meer de vraag of een planprobleem. Arbeidspatronen in de contracten zijn uitgebreid tot maar liefst zeven weken, zodat u iedere vorm van afwisseling toch kunt structureren. De arbeidspatronen werken naadloos samen met de Toverstaf en zo genereert u binnen enkele seconden voor iedere specifieke week het rooster.

Rekenregels en CAO's steeds beter
Dankzij een grote diversiteit aan klanten en de flexibele contractmodellen en rekenregels in Bedrijfsrooster, bieden we inmiddels een brede basis voor automatische berekening van uur- loon-  en verlofcomponenten. Deze bewezen technologie heeft inmiddels ruim een miljoen toeslagtarieven, kilometervergoedingen, consignatie diensten, verlofuren en andere mutaties verzorgd. Uw rekenwerk ook automatiseren? Vraag naar de mogelijkheden.

Koppelingen voor HR en CRM
Nmbrs, toonaangevend op het gebied van online salarisadministratie, koos begin dit jaar voor Bedrijfsrooster als planingstool voor haar Contact Center. Via een direct koppeling met de software van Nmbrs zelf worden maandelijks automatisch de gedraaide uren en dagen doorgestuurd om te verlonen. Ook nieuw is de koppeling met ClubPlanner, waar activiteiten zoals sales en klantenbehoud in gemanaged worden. Bedrijfsrooster stuurt continue de medewerker roosters door aan ClubPlanner, zodat daar specifieke klanten toegekend kunnen worden aan de diensten.

En verder: uw bedrijf en personeel
Bedrijfsrooster staat nooit stil, de ontwikkelingen zijn erg hard gegaan met een veelzijdig en compleet product als resultaat. Wij zullen daarom de focus de komende maanden leggen op het verfijnen van deze mooie basis waarop u en uw collega's nog beter en sneller kunnen gaan samenwerken. Bovendien staat een aantal nieuwe tools op de agenda die voor uw bedrijf veel gaan toevoegen, waarover later meer. 

Volg ons op Sociale Media voor meer informatie
Binnenkort een sneak preview over nieuwe tools om uw personeel beter te laten samenwerken en processen in uw bedrijf verder te automatiseren. Nieuwsgierig? Blijf beter op de hoogte via korte updates op de Sociale Media.

Facebook   LinkedIn   Google+Overige nieuws met betrekking tot Personeelsplanning en Rooster Maken

Nieuws artikel

Nieuwe features: Heatmaps, Forecasting, Salarisgroepen, Prullenbak & Meer

17 augustus 2023 16:39   //   Bedrijfsrooster

Bijna teveel om op te noemen, maar sowieso krijg je weer betere controle, meer inizchten en een hoop tijdwinst dankzij nieuwe features die recentelijk gelanceerd zijn. Check dit nieuwsbericht voor een samenvatting en neem vooral contact met ons op als je m

Nieuws artikel

Nieuwe features: HR Sync, Instellingen, Databoek & Meer

15 november 2022 15:12   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft onlangs belangrijke ontwikkelingen afgerond waardoor weer een hoop nieuwe features voor alle gebruikers beschikbaar zijn. In dit bericht lees je meer over de belangrijkste toevoegingen zoals HR gegevens uit andere software syncen en m

Nieuws artikel

Betaald ouderschapsverlof in 2022: dit verandert

17 juni 2022 13:12   //   Bedrijfsrooster

Op 2 augustus 2022 treedt de nieuwe regeling betaald ouderschapsverlof in werking. Ouders met een arbeidsovereenkomst kunnen dan betaald ouderschapsverlof opnemen. Nu is ouderschapsverlof onbetaald, tenzij anders in de cao staat. Doel van deze nieuwe wet?

Nieuws artikel

Wat je moét weten over over reiskosten- en thuiswerkvergoeding

23 februari 2022 15:51   //   Bedrijfsrooster

Thuiswerken is in een stroomversnelling geraakt. Administratief gezien moet daar op ingespeeld worden, maar dat blijkt lang niet overal te gebeuren. Sterker nog: veel bedrijven werken met een vaste onbelaste reiskostenvergoeding die ze maandelijks uitkeren

Nieuws artikel

Hoe ga je om met opgespaarde verlofuren?

12 augustus 2021 09:40   //   Bedrijfsrooster

Door de coronapandemie zijn werknemers zuinig geweest met het opnemen van vakantiedagen. Nu alle coronabeperkingen overboord zijn gegooid en de zomer op de deur klopt, kiezen veel werknemers ervoor om hun opgespaarde uren op te nemen. Begrijpelijk, maar we

Nieuws artikel

Thuiswerken in 2021, KMs, API Connect & Meer

29 januari 2021 15:16   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster introduceert vandaag de Thuiswerk module, verbeterd Contract beheer en de publieke beta van Bedrijfsrooster Connect.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster en Securex starten samenwerking

13 november 2020 15:34   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster gaat als specialist van planning en urenregistratie een samenwerking aan met HR & salarisexpert Securex. Check hier hoe deze partnership ook jou kan helpen.

Nieuws artikel

Tools en tips inzake Corona & NOW regeling

6 april 2020 11:48   //   Bedrijfsrooster

Wat kan Bedrijfsrooster voor je betekenen in deze wisselvallige periode? We geven je enkele tips en lichten functies in de software toe zodat je administratie goed op orde blijft.

Nieuws artikel

Wat verandert de WAB voor jou als werkgever in 2020?

9 januari 2020 14:16   //   Bedrijfsrooster

Per 1 januari 2020 veranderen de regels voor oproepkrachten en payrollmedewerkers als gevolg van de Wet arbeidsmarkt in Balans. Lees een overzicht van de nieuwe regels en de gevolgen die dit heeft voor de personeelsadministratie.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster verstevigt samenwerking Datafox Tijdregistratie

14 oktober 2019 16:45   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster levert sinds enkele jaren hardware van Datafox, waarmee via vingerscan, tag of pas ingeklokt kan worden. Vanaf nu verzorgt Datafox het volledige aankoop, implementatie en onderhoudsproces.

Nieuws artikel

Nieuwe functies, voorwaarden en tarieven in het nieuwe jaar

30 september 2019 14:31   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster gaat in 2020 nieuwe voorwaarden en tarieven hanteren. In dit bericht lees je belangrijke informatie over de aanpassingen en de reden waarom we dit doen.

Nieuws artikel

Twee nieuwe onderkomen voor Bedrijfsrooster

1 augustus 2019 11:23   //   Bedrijfsrooster

In het weekend van 14 september gaan we belangrijke onderdelen van de Bedrijfsrooster software en data verhuizen naar een beter datacentrum. En eind september verhuizen we ons team!

Nieuws artikel

Inzichten, rapportages en meer Bedrijfsrooster roadmap

5 april 2018 16:33   //   Bedrijfsrooster

Met uitbreidingen en nieuwe automatiseringen heeft Bedrijfsrooster de afgelopen periode aan de wensen van een breed portfolio klanten voldaan. We kijken nu dan ook uit naar het versterken van die basis. Terwijl we de gebruikerservaring blijven verbeteren e

Nieuws artikel

Met een strakke administratie de jaarwissel naar 2018 uitvoeren

29 november 2017 11:49   //   Bedrijfsrooster

Bezig met de administratie voor de laatste periode van het jaar? Bedrijfsrooster biedt een aantal nieuwe tools om de wissel naar het nieuwe jaar eenvoudiger te maken. Je leest bovendien een aantal tips om met een strakke administratie aan 2018 te beginnen.

Nieuws artikel

Slimmer personeel plannen en makkelijker samenwerken

31 augustus 2017 16:07   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster brengt veel nieuws en maakt de personeelsplanning software steeds gebruiksvriendelijker door deze meer te automatiseren en handiger in de omgang te maken. U leest in dit bericht alles over updates, nieuws en toekomstige ontwikkelingen.

Nieuws artikel

Gezocht: Jr Account Executive

23 februari 2017 11:01   //   Bedrijfsrooster

Wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiende startup? Weet jij mensen te overtuigen? Ben je een echte kantenvriend? Dan is deze baan voor jou!

Nieuws artikel

Yes, nog meer handige updates! En goed nieuws...

25 oktober 2016 10:04   //   Bedrijfsrooster

Sneller, uitgebreider en goed op weg naar 2017, is met Bedrijfsrooster op veel nieuwe manieren tijd te besparen in de personeelsplanning. Via dit bericht informeren wij u over recente updates en wat voor moois er nog aankomt.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster 2.0 in aantocht, roosters maken nog leuker!

26 mei 2016 15:10   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster lanceert voor de zomer 2016 een belangrijke nieuwe versie. Het rooster bevat daarin enkele nieuwe weergaven en de software wordt uitgebreid met erg veel nieuwe functionaliteiten.

Nieuws artikel

Nieuw boekjaar en wetsartikel, bent u bij?

4 januari 2016 12:21   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent niet alleen een schone administratie, want per januari is een belangrijke wijziging in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Wij sommen in dit nieuwsbericht een aantal handige tips op die u goe

Nieuws artikel

App Update — Kloksysteem — Plus/Minuren — Verloning

7 oktober 2015 18:37   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft 7 oktober 2015 een groot aantal updates uitgebracht. Via dit nieuwsbericht informeren wij u kort over de belangrijkste nieuwtjes.

Nieuws artikel

Fijn personeel plannen? Sleep ze het rooster op!

28 mei 2015 12:28   //   Bedrijfsrooster

Het is zover, eindelijk kunt u werknemers het rooster over slepen! Naast knippen, plakken en bulkacties hebben wij afgelopen dinsdag weer veel nieuwe functionaliteit doorgevoerd in Bedrijfsrooster. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over de laatste

Nieuws artikel

Een jaar online: Bedrijfsrooster werkt!

13 maart 2015 17:00   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster draait inmiddels ruim een jaar de personeelsadministraties van bedrijven uit zeer diverse branches en verschillende landen. Er is nog erg veel te doen en verbeteren maar een ding is zeker: Bedrijfsrooster werkt!

Nieuws artikel

Nieuws & Updates - Nieuwjaar 2015

31 december 2014 08:00   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent voor velen een schone administratie en positieve energie. Daarom dit nieuwsbericht omtrent de jaarwisseling en onze plannen voor het nieuwe jaar.

Nieuws artikel

Sneak Peek: Veel Updates na Zomer 2014

3 oktober 2014 11:40   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster lanceert volgende week veel updates die in de zomer 2014 zijn ontwikkeld. Leuke, handige en snelle functionaliteiten, helemaal gratis!

Nieuws artikel

Met een strakke personeelsplanning de zomer door

18 juli 2014 15:38   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft de afgelopen maanden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee uw bedrijf met een strakke personeelsplanning de zomer door gaat.

Nieuws artikel

Personeel wel of niet extra salaris buiten kantooruren?

30 januari 2014 11:28   //   Bedrijfsrooster

Onlangs raakte de toeslag op salaris buiten kantooruren in opspraak. Voor de zoveelste keer stelt een voorman van MKB-Nederland de toeslagen op zondagen en koopavonden ter discussie. Belangenvertegenwoordigers van de Nederlandse werknemers trappen direct o

Nieuws artikel

Officiële opening Bedrijfsrooster op 2 december 2013!

23 november 2013 19:16   //   Bedrijfsrooster

Het afgelopen half jaar is Bedrijfsrooster in nauwe samenwerking met een aantal bedrijven uit verschillende sectoren getest in een gesloten omgeving. Hierdoor hebben wij optimalisaties kunnen doorvoeren in het systeem om volledig aan uw behoefte te kunnen

Nieuws artikel

Onderhoud in weekend van 30 november 2013

23 november 2013 17:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster pleegt onderhoud aan de systemen in het weekend van 30 november 2013. Mogelijk is de applicatie dat weekend in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk niet bereikbaar.

Nieuws artikel

Personeelsplanning steeds vaker online en geautomatiseerd

26 september 2013 11:11   //   Bedrijfsrooster

Nederlandse bedrijven gebruiken steeds vaker online software en andere automatiseringsmiddelen om personeel in te plannen. Het resultaat? Strak ingeplande werkweken en personeel dat zelf ook bijdraagt aan het rooster.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster sluit succesvolle eerste testfase

19 september 2013 15:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster begon in mei 2013 aan een basic roosterprogramma met een beperkte groep testgebruikers. Vijf maanden later kijken zowel wij als de testgroep terug op een succesvolle periode.