Inzichten, rapportages en meer Bedrijfsrooster roadmap

5 april 2018 16:33   //   Bedrijfsrooster


Nieuws artikel
 

Met uitbreidingen en nieuwe automatiseringen heeft Bedrijfsrooster de afgelopen periode aan de wensen van een breed portfolio klanten voldaan. We kijken nu dan ook uit naar het versterken van die basis. Terwijl we de gebruikerservaring blijven verbeteren en tussendoor gaan verhuizen, zal de ontwikkeling voornamelijk richten op het faciliteren van compliance en het bieden van inzichten en rapportages.

Onderwerpen in dit bericht
* Dienstenplaats uitbreiding
* Kloksysteem uitbreiding
* Databoek bèta deelnemers
* De nieuwe AVG/GDPR
* Verhuizing kantoor én infrastructuur
* Aankomende promotiepartners
* Feedback en uw gebruikerservaring

Dienstenplaats uitbreiding
Boeken van opdrachten, snel dienstwissels regelen of een flexpoule interesseren voor werk? Via de Dienstenplaats werken alle niveaus in de organisatie steeds beter samen op deze gebieden. Zo is het verzoek sneller en gerichter bij collega’s kenbaar te maken en is inschrijven sneller af te handelen. Ook is inzichtelijker gemaakt wie wel of niet akkoord gaat met aanvragen en voorstellen.

Kloksysteem uitbreiding
Zowel de Bedrijfsrooster app als de hardware tijdregistratie terminals geven nu meer mogelijkheden en inzichten bij het klokken van uren. Visueel is duidelijker eventuele afwijking ten opzichte van de planning te zien, begin- en eindtijden zijn binnen vaste tijdvensters af te ronden en pauzeminuten kunnen automatisch geregistreerd worden binnen specifieke dagdelen.

Databoek bèta deelnemers
In één oogopslag zicht op openstaande taken van alle winkelmanagers, loonkostenratio per team, of hoge periodes van verzuim? Bedrijfsrooster heeft een Databoek ontwikkeld waarin al deze rapporten binnen een seconde zijn uit te draaien en prettig visueel gepresenteerd worden. De komende periode rollen wij deze functie uit en vragen daarom nu bij interesse mee te doen aan de bèta versie.

De nieuwe AVG/GDPR
Wetgeving blijft veranderen en de recentelijk vernieuwde Wbp krijgt eind mei alweer Europese versterking in de vorm van de Algemene Verordening Gegevensbeveiliging. Daarom zal bovenop onze standaard die natuurlijk voldoet aan Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, een nieuwe privacy module gelanceerd worden. Dit zal met name op het gebied ‘Recht op inzage en dataportabiliteit’ voor werkgevers erg veel tijd besparen en meer transparantie naar werknemers geven.

Verhuizing kantoor én infrastructuur
Met het oog op de toekomst vestigt Bedrijfsrooster zich per 1 mei in het stadscentrum en verhuist ook de netwerk infrastructuur en data opslag in de komende maanden gefaseerd van Amsterdam naar Groningen. Graag vragen wij nu al uw aandacht voor een memo dat u als klant binnenkort ontvangt, waar zowel uw administratieve als technische partners belang bij hebben.

Aankomende promotiepartners
Kent u ondernemers, managers of werknemers die profijt zouden hebben bij het gebruik van Bedrijfsrooster? Laat het ons weten en doe mee als een van de eerste promotiepartners. Wij zijn erg benieuwd naar de relaties van u als bestaande klant en bieden natuurlijk een incentive indien wij elkaar kunnen helpen groeien.

Feedback en uw gebruikerservaring
Als laatste vragen we om extra aandacht voor uw feedback, suggesties en gebruikerservaring. Gezien het succesvolle afgelopen jaar zijn we overtuigd van de volwassenheid van de software. Daarom vragen we u met name naar kleine verbeteringen die juist een grote positieve uitwerking op de gebruikerservaring bieden.

Volg ons op Sociale Media voor meer informatie
Nieuwsgierig? Blijf beter op de hoogte via korte updates op de Sociale Media.

Facebook   LinkedIn   Google+Overige nieuws met betrekking tot Personeelsplanning en Rooster Maken

Nieuws artikel

Met een strakke administratie de jaarwissel naar 2018 uitvoeren

29 november 2017 11:49   //   Bedrijfsrooster

Bezig met de administratie voor de laatste periode van het jaar? Bedrijfsrooster biedt een aantal nieuwe tools om de wissel naar het nieuwe jaar eenvoudiger te maken. Je leest bovendien een aantal tips om met een strakke administratie aan 2018 te beginnen.

Nieuws artikel

Slimmer personeel plannen en makkelijker samenwerken

31 augustus 2017 16:07   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster brengt veel nieuws en maakt de personeelsplanning software steeds gebruiksvriendelijker door deze meer te automatiseren en handiger in de omgang te maken. U leest in dit bericht alles over updates, nieuws en toekomstige ontwikkelingen.

Nieuws artikel

Next Generation HR & WFM Automation

14 april 2017 13:56   //   Bedrijfsrooster

Met een knipoog naar het Engels informeren wij u over toonaangevende updates aan de app en software van Bedrijfsrooster en de koers voor de aankomende tijd. Veel nieuws, bovendien staat onze agenda vol met gave features voor u en uw personeel. U leest in d

Nieuws artikel

Gezocht: Jr Account Executive

23 februari 2017 11:01   //   Bedrijfsrooster

Wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiende startup? Weet jij mensen te overtuigen? Ben je een echte kantenvriend? Dan is deze baan voor jou!

Nieuws artikel

Yes, nog meer handige updates! En goed nieuws...

25 oktober 2016 10:04   //   Bedrijfsrooster

Sneller, uitgebreider en goed op weg naar 2017, is met Bedrijfsrooster op veel nieuwe manieren tijd te besparen in de personeelsplanning. Via dit bericht informeren wij u over recente updates en wat voor moois er nog aankomt.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster 2.0 in aantocht, roosters maken nog leuker!

26 mei 2016 15:10   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster lanceert voor de zomer 2016 een belangrijke nieuwe versie. Het rooster bevat daarin enkele nieuwe weergaven en de software wordt uitgebreid met erg veel nieuwe functionaliteiten.

Nieuws artikel

Nieuw boekjaar en wetsartikel, bent u bij?

4 januari 2016 12:21   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent niet alleen een schone administratie, want per januari is een belangrijke wijziging in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Wij sommen in dit nieuwsbericht een aantal handige tips op die u goe

Nieuws artikel

App Update — Kloksysteem — Plus/Minuren — Verloning

7 oktober 2015 18:37   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft 7 oktober 2015 een groot aantal updates uitgebracht. Via dit nieuwsbericht informeren wij u kort over de belangrijkste nieuwtjes.

Nieuws artikel

Fijn personeel plannen? Sleep ze het rooster op!

28 mei 2015 12:28   //   Bedrijfsrooster

Het is zover, eindelijk kunt u werknemers het rooster over slepen! Naast knippen, plakken en bulkacties hebben wij afgelopen dinsdag weer veel nieuwe functionaliteit doorgevoerd in Bedrijfsrooster. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over de laatste

Nieuws artikel

Een jaar online: Bedrijfsrooster werkt!

13 maart 2015 17:00   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster draait inmiddels ruim een jaar de personeelsadministraties van bedrijven uit zeer diverse branches en verschillende landen. Er is nog erg veel te doen en verbeteren maar een ding is zeker: Bedrijfsrooster werkt!

Nieuws artikel

Nieuws & Updates - Nieuwjaar 2015

31 december 2014 08:00   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent voor velen een schone administratie en positieve energie. Daarom dit nieuwsbericht omtrent de jaarwisseling en onze plannen voor het nieuwe jaar.

Nieuws artikel

Sneak Peek: Veel Updates na Zomer 2014

3 oktober 2014 11:40   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster lanceert volgende week veel updates die in de zomer 2014 zijn ontwikkeld. Leuke, handige en snelle functionaliteiten, helemaal gratis!

Nieuws artikel

Met een strakke personeelsplanning de zomer door

18 juli 2014 15:38   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft de afgelopen maanden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee uw bedrijf met een strakke personeelsplanning de zomer door gaat.

Nieuws artikel

Personeel wel of niet extra salaris buiten kantooruren?

30 januari 2014 11:28   //   Bedrijfsrooster

Onlangs raakte de toeslag op salaris buiten kantooruren in opspraak. Voor de zoveelste keer stelt een voorman van MKB-Nederland de toeslagen op zondagen en koopavonden ter discussie. Belangenvertegenwoordigers van de Nederlandse werknemers trappen direct o

Nieuws artikel

Officiële opening Bedrijfsrooster op 2 december 2013!

23 november 2013 19:16   //   Bedrijfsrooster

Het afgelopen half jaar is Bedrijfsrooster in nauwe samenwerking met een aantal bedrijven uit verschillende sectoren getest in een gesloten omgeving. Hierdoor hebben wij optimalisaties kunnen doorvoeren in het systeem om volledig aan uw behoefte te kunnen

Nieuws artikel

Onderhoud in weekend van 30 november 2013

23 november 2013 17:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster pleegt onderhoud aan de systemen in het weekend van 30 november 2013. Mogelijk is de applicatie dat weekend in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk niet bereikbaar.

Nieuws artikel

Personeelsplanning steeds vaker online en geautomatiseerd

26 september 2013 11:11   //   Bedrijfsrooster

Nederlandse bedrijven gebruiken steeds vaker online software en andere automatiseringsmiddelen om personeel in te plannen. Het resultaat? Strak ingeplande werkweken en personeel dat zelf ook bijdraagt aan het rooster.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster sluit succesvolle eerste testfase

19 september 2013 15:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster begon in mei 2013 aan een basic roosterprogramma met een beperkte groep testgebruikers. Vijf maanden later kijken zowel wij als de testgroep terug op een succesvolle periode.