Bedrijfsrooster 2.0 in aantocht, roosters maken nog leuker!

26 mei 2016 15:10   //   Bedrijfsrooster


Nieuws artikel
 

Bedrijfsrooster versie 2.0 is in aantocht, een erg mooie update die naast een aantal nieuwe rooster weergaven voor vrijwel iedereen nieuwe handige functies biedt. U leest in dit nieuwsbericht alvast enkele details. Tevens informeren wij u over recente ontwikkelingen.

  • Sneak Preview: Bedrijfsrooster 2.0
  • Meerdere nieuwe rooster weergaven
  • Slepen en aanpassen diensten uitgebreid
  • Locatie specifieke Teams en instellingen
  • Weer info zichtbaar op alle roosters
  • Bestanden opslaan in personeelsdossiers
  • Declaraties bijvoegen via de mobiele app
  • Urenregistratie door werknemer zelf
  • Prognoses en productiviteit in omzetregistratie
  • En meer... het wordt een mooie zomer!

Sneak Preview: Bedrijfsrooster 2.0
Via dit nieuwsbericht en de social media ontvangt u alvast een sneak preview op de aankomende updates. De versie 2.0 van Bedrijfsrooster zal vóór de zomer van 2016 gelanceerd worden. Enkele updates zijn al actief en sommige gebruikers zijn als beta testers uitgenodigd. Wilt u meer weten over de aankomende update? U kunt gewoon reageren op dit bericht.

Meerdere nieuwe rooster weergaven
Naast de bekende rooster weergave op tijdbasis, kunt u wisselen tussen een balkenplanning of rooster weergave op personeelsbestand, locatie of afdeling. En natuurlijk ieder rooster weergeven op maand-, week- of dagniveau zoals u gewend bent. Het is maar wat u het prettigst vindt, afhankelijk van de grootte van uw organisatie en manier van plannen, kiest u de voor u juiste weergave.

Slepen en aanpassen diensten uitgebreid
In combinatie met de nieuwe weergaven kunt u eenvoudiger diensten verkorten of verlengen, door ze eenvoudig naar links of rechts te trekken. Werknemers het rooster of open diensten op slepen is ook op dagniveau mogelijk. En zelfs bij een wissel tussen uw retaillocaties regelt u dat met 1 klik en een sleep.

Locatie specifieke Teams en instellingen
Gebruikt u Locaties in Bedrijfsrooster voor uw evenementen, bedrijfsonderdelen of retail vestigingen? Branche specifieke instellingen zorgen voor een betere aansluiting op uw personeelsplanning en organisatie. Bedrijfsrooster kan tevens uitgekleed worden voor uw locatie specifieke teams en management, zodat extra overzicht en snelheid onstaat.

Weer info zichtbaar op alle roosters
Een leuke toevoeging voor iedereen die een weersafhankelijke planning hanteert. Bedrijfsrooster biedt actuele weersinformatie op dagniveau en werkt dagelijks een weersvoorspelling van 14 dagen bij, gebaseerd op de locatie van uw vestiging(en).

Declaraties bijvoegen via de mobiele app
Werknemers kunnen naast een tekstuele notatie van maaltijden, kilometers en een onkostenbedrag, ook een foto van een bonnetje of declaratieformulier maken via hun mobiele telefoon en de Bedrijfsrooster app. Dit declaratiebewijs wordt vervolgens automatisch aan de dienst gekoppeld en gearchiveerd in het personeelsdossier. Het bedrag dat de werknemer invult wordt automatisch verwerkt als looncomponent.

Bestanden opslaan in personeelsdossiers
Contracten, loonheffingsformulieren, ID bewijzen en overige documenten: u kunt ze eenvoudig naar het werknemer dossier slepen en ze blijven zo lang u ze nodig heeft bewaard. Naast alle uren en looninformatie, heeft u dus ook alle benodigde documenten op een centrale plaats.

Urenregistratie door werknemer zelf
Het registreren van aangepaste diensttijden kan door werknemers zelf gedaan worden via iedere Dienst popup, mits u personeel daarvoor geautoriseerd heeft. Zo komt bij het akkoorderen erg fijn naar voren indien een diensttijd anders is dan u gepland had. Nieuw is dat werknemers zelf diensten op hun eigen rooster kunnen aanmaken en ter goedkeuring aan u kunnen voorleggen.

Prognoses en productiviteit in omzetregistratie
De omzetregistratie van Bedrijfsrooster is uitgebreid met een mogelijkheid tot prognose en automatische berekening van de productiviteit van uw werknemers. U houdt meer grip op toekomstige loonkosten door verwachtingen en planning bij te stellen op basis van realtime omzet en loonkosteninformatie.

En meer... het wordt een mooie zomer!
Bedrijfsrooster groeit als kool en wij kijken erg uit naar een strak geplande zomer waarin we nog erg veel interessante toevoegingen zullen lanceren. Uw feedback daarbij is ons nog altijd zeer waardevol. Heeft u vragen of opmerkingen inzake dit bericht? Suggesties of wensen? U kunt gewoon reageren per e-mail of ons bereiken via de Contact pagina.

Volg ons op Sociale Media voor Meer Informatie
Blijf beter op de hoogte via onze korte updates op de Sociale Media.

Google+   Facebook   LinkedInOverige nieuws met betrekking tot Personeelsplanning en Rooster Maken

Nieuws artikel

Nieuwe features: Heatmaps, Forecasting, Salarisgroepen, Prullenbak & Meer

17 augustus 2023 16:39   //   Bedrijfsrooster

Bijna teveel om op te noemen, maar sowieso krijg je weer betere controle, meer inizchten en een hoop tijdwinst dankzij nieuwe features die recentelijk gelanceerd zijn. Check dit nieuwsbericht voor een samenvatting en neem vooral contact met ons op als je m

Nieuws artikel

Nieuwe features: HR Sync, Instellingen, Databoek & Meer

15 november 2022 15:12   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft onlangs belangrijke ontwikkelingen afgerond waardoor weer een hoop nieuwe features voor alle gebruikers beschikbaar zijn. In dit bericht lees je meer over de belangrijkste toevoegingen zoals HR gegevens uit andere software syncen en m

Nieuws artikel

Betaald ouderschapsverlof in 2022: dit verandert

17 juni 2022 13:12   //   Bedrijfsrooster

Op 2 augustus 2022 treedt de nieuwe regeling betaald ouderschapsverlof in werking. Ouders met een arbeidsovereenkomst kunnen dan betaald ouderschapsverlof opnemen. Nu is ouderschapsverlof onbetaald, tenzij anders in de cao staat. Doel van deze nieuwe wet?

Nieuws artikel

Wat je moét weten over over reiskosten- en thuiswerkvergoeding

23 februari 2022 15:51   //   Bedrijfsrooster

Thuiswerken is in een stroomversnelling geraakt. Administratief gezien moet daar op ingespeeld worden, maar dat blijkt lang niet overal te gebeuren. Sterker nog: veel bedrijven werken met een vaste onbelaste reiskostenvergoeding die ze maandelijks uitkeren

Nieuws artikel

Hoe ga je om met opgespaarde verlofuren?

12 augustus 2021 09:40   //   Bedrijfsrooster

Door de coronapandemie zijn werknemers zuinig geweest met het opnemen van vakantiedagen. Nu alle coronabeperkingen overboord zijn gegooid en de zomer op de deur klopt, kiezen veel werknemers ervoor om hun opgespaarde uren op te nemen. Begrijpelijk, maar we

Nieuws artikel

Thuiswerken in 2021, KMs, API Connect & Meer

29 januari 2021 15:16   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster introduceert vandaag de Thuiswerk module, verbeterd Contract beheer en de publieke beta van Bedrijfsrooster Connect.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster en Securex starten samenwerking

13 november 2020 15:34   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster gaat als specialist van planning en urenregistratie een samenwerking aan met HR & salarisexpert Securex. Check hier hoe deze partnership ook jou kan helpen.

Nieuws artikel

Tools en tips inzake Corona & NOW regeling

6 april 2020 11:48   //   Bedrijfsrooster

Wat kan Bedrijfsrooster voor je betekenen in deze wisselvallige periode? We geven je enkele tips en lichten functies in de software toe zodat je administratie goed op orde blijft.

Nieuws artikel

Wat verandert de WAB voor jou als werkgever in 2020?

9 januari 2020 14:16   //   Bedrijfsrooster

Per 1 januari 2020 veranderen de regels voor oproepkrachten en payrollmedewerkers als gevolg van de Wet arbeidsmarkt in Balans. Lees een overzicht van de nieuwe regels en de gevolgen die dit heeft voor de personeelsadministratie.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster verstevigt samenwerking Datafox Tijdregistratie

14 oktober 2019 16:45   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster levert sinds enkele jaren hardware van Datafox, waarmee via vingerscan, tag of pas ingeklokt kan worden. Vanaf nu verzorgt Datafox het volledige aankoop, implementatie en onderhoudsproces.

Nieuws artikel

Nieuwe functies, voorwaarden en tarieven in het nieuwe jaar

30 september 2019 14:31   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster gaat in 2020 nieuwe voorwaarden en tarieven hanteren. In dit bericht lees je belangrijke informatie over de aanpassingen en de reden waarom we dit doen.

Nieuws artikel

Twee nieuwe onderkomen voor Bedrijfsrooster

1 augustus 2019 11:23   //   Bedrijfsrooster

In het weekend van 14 september gaan we belangrijke onderdelen van de Bedrijfsrooster software en data verhuizen naar een beter datacentrum. En eind september verhuizen we ons team!

Nieuws artikel

Inzichten, rapportages en meer Bedrijfsrooster roadmap

5 april 2018 16:33   //   Bedrijfsrooster

Met uitbreidingen en nieuwe automatiseringen heeft Bedrijfsrooster de afgelopen periode aan de wensen van een breed portfolio klanten voldaan. We kijken nu dan ook uit naar het versterken van die basis. Terwijl we de gebruikerservaring blijven verbeteren e

Nieuws artikel

Met een strakke administratie de jaarwissel naar 2018 uitvoeren

29 november 2017 11:49   //   Bedrijfsrooster

Bezig met de administratie voor de laatste periode van het jaar? Bedrijfsrooster biedt een aantal nieuwe tools om de wissel naar het nieuwe jaar eenvoudiger te maken. Je leest bovendien een aantal tips om met een strakke administratie aan 2018 te beginnen.

Nieuws artikel

Slimmer personeel plannen en makkelijker samenwerken

31 augustus 2017 16:07   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster brengt veel nieuws en maakt de personeelsplanning software steeds gebruiksvriendelijker door deze meer te automatiseren en handiger in de omgang te maken. U leest in dit bericht alles over updates, nieuws en toekomstige ontwikkelingen.

Nieuws artikel

Next Generation HR & WFM Automation

14 april 2017 13:56   //   Bedrijfsrooster

Met een knipoog naar het Engels informeren wij u over toonaangevende updates aan de app en software van Bedrijfsrooster en de koers voor de aankomende tijd. Veel nieuws, bovendien staat onze agenda vol met gave features voor u en uw personeel. U leest in d

Nieuws artikel

Gezocht: Jr Account Executive

23 februari 2017 11:01   //   Bedrijfsrooster

Wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiende startup? Weet jij mensen te overtuigen? Ben je een echte kantenvriend? Dan is deze baan voor jou!

Nieuws artikel

Yes, nog meer handige updates! En goed nieuws...

25 oktober 2016 10:04   //   Bedrijfsrooster

Sneller, uitgebreider en goed op weg naar 2017, is met Bedrijfsrooster op veel nieuwe manieren tijd te besparen in de personeelsplanning. Via dit bericht informeren wij u over recente updates en wat voor moois er nog aankomt.

Nieuws artikel

Nieuw boekjaar en wetsartikel, bent u bij?

4 januari 2016 12:21   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent niet alleen een schone administratie, want per januari is een belangrijke wijziging in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Wij sommen in dit nieuwsbericht een aantal handige tips op die u goe

Nieuws artikel

App Update — Kloksysteem — Plus/Minuren — Verloning

7 oktober 2015 18:37   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft 7 oktober 2015 een groot aantal updates uitgebracht. Via dit nieuwsbericht informeren wij u kort over de belangrijkste nieuwtjes.

Nieuws artikel

Fijn personeel plannen? Sleep ze het rooster op!

28 mei 2015 12:28   //   Bedrijfsrooster

Het is zover, eindelijk kunt u werknemers het rooster over slepen! Naast knippen, plakken en bulkacties hebben wij afgelopen dinsdag weer veel nieuwe functionaliteit doorgevoerd in Bedrijfsrooster. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over de laatste

Nieuws artikel

Een jaar online: Bedrijfsrooster werkt!

13 maart 2015 17:00   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster draait inmiddels ruim een jaar de personeelsadministraties van bedrijven uit zeer diverse branches en verschillende landen. Er is nog erg veel te doen en verbeteren maar een ding is zeker: Bedrijfsrooster werkt!

Nieuws artikel

Nieuws & Updates - Nieuwjaar 2015

31 december 2014 08:00   //   Bedrijfsrooster

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent voor velen een schone administratie en positieve energie. Daarom dit nieuwsbericht omtrent de jaarwisseling en onze plannen voor het nieuwe jaar.

Nieuws artikel

Sneak Peek: Veel Updates na Zomer 2014

3 oktober 2014 11:40   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster lanceert volgende week veel updates die in de zomer 2014 zijn ontwikkeld. Leuke, handige en snelle functionaliteiten, helemaal gratis!

Nieuws artikel

Met een strakke personeelsplanning de zomer door

18 juli 2014 15:38   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster heeft de afgelopen maanden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee uw bedrijf met een strakke personeelsplanning de zomer door gaat.

Nieuws artikel

Personeel wel of niet extra salaris buiten kantooruren?

30 januari 2014 11:28   //   Bedrijfsrooster

Onlangs raakte de toeslag op salaris buiten kantooruren in opspraak. Voor de zoveelste keer stelt een voorman van MKB-Nederland de toeslagen op zondagen en koopavonden ter discussie. Belangenvertegenwoordigers van de Nederlandse werknemers trappen direct o

Nieuws artikel

Officiële opening Bedrijfsrooster op 2 december 2013!

23 november 2013 19:16   //   Bedrijfsrooster

Het afgelopen half jaar is Bedrijfsrooster in nauwe samenwerking met een aantal bedrijven uit verschillende sectoren getest in een gesloten omgeving. Hierdoor hebben wij optimalisaties kunnen doorvoeren in het systeem om volledig aan uw behoefte te kunnen

Nieuws artikel

Onderhoud in weekend van 30 november 2013

23 november 2013 17:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster pleegt onderhoud aan de systemen in het weekend van 30 november 2013. Mogelijk is de applicatie dat weekend in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk niet bereikbaar.

Nieuws artikel

Personeelsplanning steeds vaker online en geautomatiseerd

26 september 2013 11:11   //   Bedrijfsrooster

Nederlandse bedrijven gebruiken steeds vaker online software en andere automatiseringsmiddelen om personeel in te plannen. Het resultaat? Strak ingeplande werkweken en personeel dat zelf ook bijdraagt aan het rooster.

Nieuws artikel

Bedrijfsrooster sluit succesvolle eerste testfase

19 september 2013 15:47   //   Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster begon in mei 2013 aan een basic roosterprogramma met een beperkte groep testgebruikers. Vijf maanden later kijken zowel wij als de testgroep terug op een succesvolle periode.